Sow House – Lake Geneva

 

A skillfully created illusion of scale and mass allows this large residence and office settle in its stark environment on the Swiss banks of Lake Geneva, off the Route de Lausanne.
Cape Town, South Africa-based SAOTA – Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects designed this residence for a prestigious African client. The interior was created by SAOTA’s interior design and decor division, Antoni Associates. The project was completed in January 2010.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s